Milanović: Malo smo opušteniji posle osvojene titule u Regionalnoj ligi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović rekao je danas da njegov tim opuštenije dočekuje meč sa splitskim Jadranom u Ligi šampiona, nakon što su osvojili titulu u Regionalnoj ligi.

“Ova utakmica dolazi u nezgodan momenat i za nas i za ekipu Jadrana koja je morala da se vrati u Split i ponovo doputuje u Beograd. Sa druge strane, mi smo sigurno malo opušteniji pošto smo osvojili prvi trofej čime smo skinuli veliki pritisak i teret sa leđa”, rekao je Milanović, preneo je klub.

Vaterpolisti Novog Beograda dočekaće u petak ekipu Jadrana iz Splita, u meču 12. kola Grupe A Lige šampiona.

Novi Beograd je na trećem mestu sa 20 bodova, dok je splitski tim na pretposlednjem sedmom mestu sa devet bodova.

Dva tima sastala su se u nedelju u finalu Regionalne lige, u kojem je pobedu odneo Novi Beograd rezultatom 14:11.

“Ove nedelje smo malo i slavili, ali svakako ćemo pružiti maksimum i potrudiću se da rasteretim ekipu bilo kakavih pritisaka u ovom trenutku. I dalje treba da nastavimo da stasavamo kao tim, a ako momci nastave ovako da izgaraju mislim da će to biti dovoljno da u završetku sezone pokažemo svoje pravo lice”, istakao je Milanović.

Vaterpolista Novog Beograda Radomir Drašović rekao je da je ekipa imala turbulentnu sezonu u Ligi šampiona, i da žele da ostvare sve pobede do kraja.

“Mislim da su nam se glave već ohladile posle osvajanja trofeja i nadam se da ćemo sada biti najbolji kada bude najpotrebnije. Jadran ne smemo da potcenimo iako imamo pozitivan bilans sa njima ove sezone”, dodao je on.

Najbolji strelac Novog Beograda Strahinja Rašović ocenio je da će prvi osvojen trofej dati dodatno samopouzdanje igračima.

“Sada se okrećemo onome što je ispred nas, jer sezona nije gotova, tek se zahuktava. Mislim da smo svi već fokusirani na taj naredn meč sa Jadranom i nadam se da ćemo odigrati na visokom nivou. Verujem u svoj tim, a svakako ćemo ići na pobedu, jer to se ne dovodi u pitanje”, zaključio je Rašović.

Meč između Novog Beograda i Jadrana iz Splita igra se u petak na bazenu “11. april”, od 18.45.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x