Milan Ljutovac: Iz kabineta Šapića su mi nudili stotine hiljada evra da podržim SNS u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Milan Ljutovac Official printscreen
Podelite vest

Dosadašnji odbornik u Skupštini grada Beograda i kandidat “Srbija protiv nasilja” na decembarskim izborima Milan Ljutovac izjavio je da su mu nuđene stotine hiljada evra da prodrži Srpsku naprednu stranku (SNS) i Aleksandra Šapića čime bi obezbedio većinu za formiranje gradske vlasti.

“Imao sam dve ponude, a inicijativa je stigla od Šapića, bivšeg gradonačelnika. Najpre su mi rekli da mogu mnogo više da mi ponude od onog što trenutno imam. Sugerisali su mi da mogu da dobijem sve što poželim, jer se pregovara i sa drugima oko većine”, rekao je Ljutovac, za list Nova, o ponudi, kako je naveo, iz kabineta Šapića.

On je ispričao da mu je nekoliko dana kasnije SNS iznela ponovo ponudu i to mnogo konkretniju.

“Rekli su mi da mogu mnogo da učine za mene, konkretno ponudili su više stotina hiljada evra. Naglasili su da su odvojili budžet za to i da mogu da računam da ću dobiti projekte koje želim, uz komentar da tu neće biti nikakvih problema. Ovde su mislili na projekte koji se dobijaju od grada na konkursima”, ispričao je Ljutovac, koji vodi pokret “Izbor za našu opštinu Batajnica”, i živi u Batajnici.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x