‘Mi – glas iz naroda’ odgovorila Šapiću: Ni sa kim u koaliciju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

FOto: YouTube МИ - ГЛАС ИЗ НАРОДА printscreen
Podelite vest

Lista “Mi – glas iz naroda” odgovorila je danas na poziv predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića na razgovor o potencijalnoj saradnji, u kom su ponovili svoje ranije opredeljenje – “u koaliciju ni sa kim”.

Ta izborna lista je na svom sajtu navela da ne podržava ni koaliciju Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, kao i potencijalnu koaliciju lista “Srbija protiv nasilja” i “NADA”.

“Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših šest mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati”, naveli su iz te izborne liste.

Dodali su da će, ako ne bude formirana nova gradska većina i budu raspisani novi izbori, kao parlamentarna stranka imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom “što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima”.

Predsednik privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić uputio je danas javni poziv svim nosiocima mandata odbornika u gradskoj Skupštini na “razgovor o potencijalnoj saradnji”, kao i da se poziv prvenstveno odnosi na odbornike sa liste “Mi – Glas iz naroda”.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Socijalističke partije Srbije Toma Fila izjavio je danas da ponavljanja izbora neće biti i izrazio uverenje da će vlast u Beogradu biti formirana uz pomoć odbornika s liste “Mi – glas iz naroda”.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x