Mediji: Obezbeđenje škole nije jedini stradali u beogradskoj osnovnoj školi

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Telegraf.rs printscreen avakuacije škole
Podelite vest

Dečak K.K.  (14) pucao je u školi na Vračaru “Vladislav Ribnikar” i tom prilikom ubio osmoro ljudi, među kojima su i deca i čuvar. Kako se nezvanično saznaje, dečak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake. Samo u tom kabinetu ubio je šestoro i više povredio, piše portal Telegraf.

Troje povređene dece je hospitalizovano u Dečijoj univerzitetskoj klinici u Trišovoj ulici, dvoje je stabilno, dok je jedno dete u kritičnom stanju.

Na glavi mu je crna kapuljača, a mirno je hodao kao da se ništa nije dogodilo.

Sumnja se da je rano jutros uzeo pištolj sa pet šaržera i krenuo u školu. Na ulazu ga je sačekao čuvar sa kojim se posvađao i počeo da šutira smeće. Zatim ga, hladnokrvno upucao, navodi Telegraf.

Devojčicu koja je bila dežurna u momentu pucnjave roditelji još uvek nisu pronašli. Dečak koji je pucao naleteo je na nju nakon što je pucao u obezbedjenje. Roditelji devojčice ne mogu da je nadju ni u jednoj bolnici, sumnjaju da se još uvek nalazi u školi, piše Republika.rs.

Update 10.56.

Po navodima beogradskih medija, nastavnica u koju je pomahnitili učenik ispalio dva metka u  teškom je stanju.

11.10.

Vanredna konferencija za novinare u Vladi Srbije biće održana u 13.15 časova povodom tragedije koja se desila u OŠ “Vladislav Ribrnikar” na Vračaru.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x