Marković Palma: Jedinstvena Srbija na izbore izlazi u koaliciji s SPS, to je naša bratska partija

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: FaceBook Јединствена Србија-званична страница странке
Podelite vest

Jedinstvena Srbija nastupiće na predstojećim parlamentarnim izborima u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), najavio je predsednik JS Dragan Marković Palma.

On je u Jagodini, na skupu omladine gradskog odbora JS, ocenio je da je koalicija te stranke i SPS “politički fenomen kao najdugovečnija koalicija u istoriji parlamentarizma u Srbiji”.

“To je naša bratska partija čiji je predsednik Ivica Dačić, koji je mnogo toga uradio za Srbiju. Zajedno smo 16 godina a da se nismo posvađali ni oko čega. To znači da nismo sujetni, da poštujemo dogovor i da sve što radimo ne radimo zbog funkcija niti zbog kvota, ko će koliko i kojih mesta dobiti na listi, već zbog boljeg sutra građana Srbije”, naveo je predsednik JS a prenela ta stranka.

Marković je pozvao lokalne odbore Jedinstvene Srbije da na lokalne i pokrajinske izbore takođe izađu u koaliciji s SPS.

“Ono što je moj poziv, poziv rukovodstva Jedinstvene Srbije, a znam da je to i poziv predsednika SPS Ivice Dačića, da svuda na izbore izađemo zajedno, osim u slučaju gde opštinski ili gradski odbori naših stranaka smatraju da bi mogli više glasova da dobiju na odvojenim listama. Ja mislim da svuda treba da izađemo zajedno kao i na parlamentarnim izborima”, naveo je Marković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x