Marko Nikolić iz Vranja: Idemo do vrha za naše tri

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: privatna arhiva
Podelite vest

Marko Nikolić iz Vranja, master profesor sporta i fizičkog vaspitanja, fitnes menadžer i humanista koji živi i radi u Kuvajtu već pet godina, nije mogao, a da se ne priključi velikoj borbi svojih sugrađanki Adrijane, Snežane i Nadice.

Pokrenuo je projekat pod nazivom “Do vrha za naše tri”. Planira da se početkom juna popne na vrh Kilimandžara i pokrene javnost kako bi se što pre prikupio novac za lečenje ovih Vranjanki.

PLANIRAM DA SE POPNEM NA VRH KILIMANDŽARA U AFRICI 5.895 METARA NADMORSKE VISINE U ROKU OD PET DO ŠEST DANA. OVIM PROJEKTOM ŽELIM DA APELUJEM NA SVE LJUDE VELIKOG SRCA DA POMOGNU NADICI, SNEŽANI I ADRIJANI DA POBEDE OPAKE BOLESTI.

Foto: privatna arhiva

CEO PROJEKAT ĆU FINANSIRATI SAM. SPONZORE NEMAM. U SLUČAJU DA SE NEKI SPONZOR BUDE JAVIO SAV NOVAC OD SPONZORA BIĆE DIREKTNO USMEREN ZA NJIHOVO LEČENJE – KAŽE ZA VOM MARKO NIKOLIĆ.

U međuvremenu on moli svoje pratioce da pošalju bar jedan SMS i pomognu Vranjankama da konačno dođu do sume koja ih deli od lečenja u Atini, Moskvi i Belorusiji.

Foto: privatna arhiva

Podsećamo da ovo nije prvi projekat ovakvog tipa u koji se ovaj mladi čovek upušta kako bi pokrenio lavinu humanosti. Naime on je trčao do Atine kako bi obezbedio novac za lečenje jednog deteta i u tome je uspeo.

Kilimandžaro je najviša planina Afrike. Vrh Uhuru se nalazi na 5895 metara nadmorske visine.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x