Malo toplije uz promenljivu oblačnost

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U sredu, 10. maja,  malo toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Više sunčanih sati biće na severu Srbije, a najmanje u Timočkoj Krajini gde se očekuje oblačno vreme sa kišom povremeno.

Vetar umeren do pojačan jugoistočni u košavskom području, a slab istočni u ostalim krajevima. Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 10°C, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 20°C na severu Srbije.

Uveče na jugozapadu i zapadu Srbije kiša, a u ostalim krajevima suvo.

U četvrtak svežije sa prolaznom kišom u vežini krajeva. U petak i za vikend promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove.

Beograd: U sredu malo toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. U četvrtak svežije sa prolaznom kišom u vežini krajeva. U petak i za vikend promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove.

Novi Sad: U sredu malo toplije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. U četvrtak svežije sa prolaznom kišom u vežini krajeva. U petak i za vikend promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove.

Niš: U sredu malo toplije uz promenljivu oblačnost sa kratkotrajnom kišom. U četvrtak svežije sa prolaznom kišom u vežini krajeva. U petak i za vikend promenljivo vreme uz smenu sunčanih i oblačnih perioda i kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x