MAGLOVITO JUTRO uz slab mraz, tokom dana do 15 stepeni

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U Srbiji će nakon maglovitog jutra sa slabim mrazom, dan biti pretežno sunčan sa najvišom temperaturom do 15 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće slab, u južnom Banatu umeren, jugoistočni vetar.

Najniža temperatura kretaće se od minus četiri do četiri, a najviša od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti maglovito, a u toku dana pretežno sunčano vreme. Najniža temperatura biće tri, a najviša 13 stepeni.

U nedelju i ponedeljak će biti pretežno oblačno, na zapadu i jugozapadu ponegde kratkotrajna kiša. U ponedeljak u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra. U utorak i sredu u većem delu zemlje sledi razvedravanje, u Timočkoj Krajini tmurno, u košavskom podurčju jak i olujni jugoistočni vetar. Od četvrtka do subote biće oblačno, malo hladnije, mestimično sa slabom kišom, u planinskim predelima sneg.

Biometeorološka prognoza za subotu, 13. novembar 2021. godine:

Biometeorološke prilike mogu uticati relativno nepovolјno na hronične bolesnike, naročito tokom jutarnjih sati. Poseban oprez se, u mestima sa maglom u prepodnevnim časovima, savetuje astmatičarima, reumatičarima i osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su promenlјivo raspoloženje, glavobolјa i nesanica.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x