M.O.R.T. u Novom Sadu, Pančevu i Nišu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: MORT promo
Podelite vest

Sa albuma ,,Samo hrabro i bezveze” grupa M.O.R.T. je izdvojila singl ,,Osoba A” za koju je snimila i spot. Budući da album još uvek nisu koncertno promovisali u Srbiji, novi video singl je objavljen tik pred njihov dolazak u Novi Sad, Pančevo i Niš.

,,Osoba A” govori o hroničnoj šizofreniji našeg društva u kojem pojedinac često ne zna ko je, šta je, kako je i od čega je. Ostati, otići, popiti, biti trezan… Venezuelnu priču novog singla potpisuje Marina Uzelac:

,,Već neko vreme me je opsedala ideja da bih volela da snimim bend koji svira u kombiju, ali nikada nisam imala pravi bend za takvu akciju i to mi je dugo stajalo negde u pozadini uma. Onda su mi se u životu stvorili John, Zvrk, Kikos i Mile i odmah mi je bilo jasno da je ta ideja oduvijek bila tu baš za njih. Ja iskreno nisam imala pojma da li će cela ta stvar zaista uspeti ili će svi krenuti da padaju po kombiju čim krenemo da vozimo. Naravno, nismo imali probu, ostavili smo to saznanje za dan snimanja. Iako je to bio možda riskantan potez, intuitivno sam znala da, ako neko može to da izvede i ne pogine, to će biti M.O.R.T. i podjednako dragi i ludi snimatelj Bojan Koštić.”

Bend je na točkovima i u novom spotu, ali i u svakodnevnom životu. Album,,Samo hrabro i bezveze” , objavljen ranije ove godine, konačno će koncertno promovisati zu Srbiji:

1. decembra na CON konferenciji u Novom Sadu, kada će nastupiti u SKC Fabrika zajedno sa Obojenim programom (ulaznice su u prodaji putem GigsTix prodajne mreže);
2. decembra M.O.R.T. stiže u Pančevo na samostalni koncert u Apolo dvoranu Doma omladine Pančevo. Njihovi gosti biće Bristol i Antikora. (Ulaznice su u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže i na tickets.rs);
8. decembra u klub Feedback u Nišu (ulaznice su u prodaji u niškom Vintage Shopu, Davidova 9).

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x