LUTAJUĆA SRCA “Arhiv emocija” u Subotici u Art bioskopu Lifka

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Dokumentarni film Lutajuća srca “Arhiv emocija” biće prikazan u Subotici 13. februara u Art bioskopu LIFKA sa početkom od 18.30h.

“Arhiv emocija” je dokumentarno-muzički producenta Olivera Paunovića i reditelja Vladimira Ristića – to je podsećanje na vreme kada su Spomenka Đokić, Miroljub Jovanović Mika Tambura i Milan Marković Minja bili u samom vrhu, tada jugoslovenske, pop scene. O tim vremenima u filmu govore oni, ali i mnoge druge estradne zvezde.

U filmu se, osim legendarnog trija „Lutajućih srca“, Spomenke, Mike i Minje pojavljuju i mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike: Zdravko Čolić, Kornelije Kovač, Vojkan Borisavljević, Bilja Krstić, Radoš Bajić, Rade Radivojević i mnogi drugi.

Iako „Lutajuća srca“ ne postoje već više od dve decenije, malo je onih, čak i među najmlađim generacijama, koji nisu čuli za pesme „Brod za sreću“, „Još malo“ ili „Jefimiju“.

Ulaz je slobodan!

Spomenka i na festivalu “Ljubavi i vina”

Spomenka Đokić učestvovaće u sredu 14. februara na 23. festivalu “Ljubavi i vina” pod pokroviteljstvom Grada Subotice koji će se održati u velikoj većnici Gradske kuće u Subotici sa početkom od 19.30h

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x