Let’ Mix It! vikend u Barutani predvode svetske zvezde Denis Sulta i James Zabiela

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Luka Stojković
Podelite vest

Let’s Mix It! Weekend biće održan 1. i 2. septembra u Barutani na Kalemegdanu, a ovogodišnji program predvode najtraženiji svetski izvođači – miljenik beogradske publike, maestralni DJ i producent Denis Sulta, legenda britanske elektronske scene James Zabiela i DJ-ica La La.

Za domaću podršku zaduženi su pobednik ovogodišnjeg Let’ Mix It! takmičenja Boško Baloš, finalista ovogodišnjeg takmičenja Ivan Sabo, kao i prošlogodišnji pobednik Let’ Mix It! takmičenja Dakman.

Prvo veče otvoriće finalista Let’ Mix It! takmičenja DJ Ivan Sabo, koji se istakao svojim dinamičnim setom kroz koji provlači house, breakbeat i acid house, zatim će se za DJ pultom naći La La čije poznavanje istorije muzike, blista u njenim setovima, što je i demonstrirala na Boiler Roomu 2019. Zvezda večeri je popularni i svestrani Denis Sulta, kojeg mnogi izdvajaju kao jednog od najuzbudljivijih DJ-eva, dok podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom. Sultina muzika predstavlja spoj svega što se moglo čuti u house muzici – Chicago, Detroit, disco i acid, sa elementima latina i progressive zvuka, a njegove numere imaju status modernih klasika. Nezimerno je posvećen selekciji traka, te negovi setovi i nastupi prave neverovatnu atmosferu.

Denis Sulta Boiler Room x AVA Festival DJ Set

Druge večeri nastupiće pobednik Let’ Mix It! takmičenja DJ i producent Boško Baloš, zatim dugoočekivani James Zabiela poznat po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima i najpoznatijim klubovima. Posle više od dve decenije na sceni, prema brojnim kritičarima Zabiela je postao deo britanske, ali i svetske umetničke baštine. Za to su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti, zbog kojih je osvojio srca ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trekovi. Majstorski odabir muzike, izvanredna tehnika miksanja i maestralno prepoznavanje energije gomile ono je što Zabielu izdvaja na svetskoj elektronskoj sceni već dugi niz godina. Veče će zatvoriti jedan od traženijih imena lokalne scene, DJ i producent Dakman. Osvajanjem prvog mesta na Let’s Mix It! DJ takmičenju 2022. Dakmanov veliki potencijal dobio je vidljivost i prepoznatljivost. Njegovi setovi se odlikuju zvukom 80ih i 90ih iz kojih crpi inspiraciju i time daje posebnu atmosferu svojim nastupima, a sve to uklopljeno u deep, house sa elementima minimala. Dakmanov žig su setovi puni energije i emocija, u kojima se vidi njegova strast i ljubav prema muzici. Izdvaja se svojom kreativnošću i znanjem u muzičkoj produkciji.

James Zabiela | We Love Space Closing Party | Ibiza

Let’s Mix It! već nekoliko godina unazad svojim DJ takmičenjima, mentorstvom i edukativnim programima radi na afirmaciji domaće DJ scene. Građenje individualnih karijera izvođača i predstavlanje celokupnog sadržaja muzičke industrije, kao i saradnje sa festivalima i klubovima u Evropi i regionu, uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme osnovni su ciljevi ovog projekta.

Ulaznice za Let’s Mix It! Weekend dostupne su online na Cooltix platformi i putem Gigstix i Ticket Vision prodajne mreže.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x