Leskovčanka Miss Adriatic Evrope

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Kada je u pitanju lepota žena, nema sumnje da Srpkinje spadaju u najlepše žene sveta, a dokaz da su žene sa juga naše zemlje posebno lepe, jeste Kristina Spasić iz Leskovca koja je pobedila na takmičenju Miss Adriatic Europe 2023. koje se već godinama tradicionalno održava u Hrvatskoj, u Marini Frapa.

Šesnaest finalistkinja iz cele Evrope predstavilo se pred mnogobrojnom pubikom i stručnim žirijem i “borilo” za ovu laskavu titulu.

Direktorka izbora Miss Adriatic Srbije i direktorka izbora Miss Adriatic Evrope, pobednica takmičenja 2013. godine, Sara Mitić iz Niša još jednom je pokazala da se ne odriče svog juga i ponosi onim šta ima da ponudi.

“Pobedu je ponela ne samo Srpkinja, nego i devojka sa juga, Leskovčanka Kristina Spasić koja ima 20 godina. Uvek se trudim kad god vodim devojke na izbor, pošto sam lokal patriotita, da makar jedna devojka bude iz tih krajeva, ako baš ne može da bude iz Niša. Ovo je dokaz da sam dobro izabrala ambasadora lepote”, kaže Nina kroz smeh.

Pritom, kaže ona, izbor je održan u Hrvatskoj, a posebno joj je drago što je pokazano da ljudi sa juga ne samo da su lepi već i pametni.

Naime, Takmičenje Miss Adriatic Evrope održava se od 1997. godine u Marini Frapa u Rogoznici u Hrvatskoj i jedno je od jako cenjenih takmičenja u svetu mode.

Dvadesetogodišnja studentkinja Kristina Spasić, prepuna utisaka, ističe da nije očekivala titulu najlepše.

“Utisci su zaista prelepi, baš sm iznenađena, uopšte nisam očekivala tititulu jer je konkurencija zaista bila jaka. Moje drugarice i cimerke su me bodrile i podržavale, a ja i tada nisam bila svesna da sam uzela prvu mesto. Sve u svemu,  zadovoljna i srećna”, kaže ponosno.

Podsetimo, na izboru MISS ADRIATIC SRBIJE 2021. koji je održan u Nišu Kristina Spasić zauzela je mesto prve pratilje.

Treba spomenuti devojke koje su takođe zauzele plasman, a mi im ovom prilikom čestitamo.

2. pratilja Miss Adriatic Europe 2023 ANNA KRŽESINSKA- POLJSKA, Krakov, 20 godina.

1. pratilja Miss Adriatic Europe 2023 ANASTASIJA ALEKSIJEVSKA- LATVIA, Riga, 28 godina.

Miss Adriatic Europe 2023 KRISTINA SPASIĆ- SRBIJA, Leskovac, 20 godina.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x