Naši klubovi dobili potencijalne rivale u evropskim kvalifikacijama

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: UEFA.com video printscreen
Podelite vest

Crvena zvezda će u slučaju da bude poražena u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona od Pjunika takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu Evropa, a za protivnika bi imala poraženog iz meča Šerif Tiraspolj – Viktorija Plzenj.

Zvezda bi u prvom meču bila domaćin.


Fudbaleri Partizana ukoliko prođu u plej-of za plasman u Ligu Evropa igraće protiv ukrajinskog Dnjepra, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Partizan će prethodno u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati dvomeč protiv AEK-a iz Larnake. Prvi duel na Kipru igra se u četvrtak, dok je revanš za sedam dana u Beogradu.

Crno-beli bi u slučaju plasmana u plej-of prvi meč igrali na gostovanju na neutralnom terenu. Mečevi plej-ofa igraju se 18. i 25. avgusta.


Čukarički i Partizan saznali moguće rivale u plej-ofu Lige konferencija

Fudbaleri Čukaričkog, ako prodju u plej-of za plasman u Ligu konferencija, igraće protiv ekipe Fjorentine, odlučeno je danas žrebom u Nionu.Čukarički će u četvrtak u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija dočekati na stadionu Partizana holandski Tvente (20.00). Revanš je na programu sedam dana kasnije.

Klub sa Banovog brda bi u prvom meču plej-ofa bio gost Fjorentini.

U slučaju da Partizan bude eliminisan iz treće runde kvalifikacija za Ligu Evropa igraće u plej-ofu za Ligu konferecnija, a za protivnika će imati pobednika meča izmedju Levskog iz Sofije i malteškog Hamruna. Crno-beli bi bili domaćini u prvom meču.

Mečevi plej-ofa Lige konferencija igraju se 18. i 25. avgusta.

 

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x