Lazović (Moramo): Došlo je vreme da se uticaj Vučića i SNS smanji na zakonske okvire

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto> Ne davimo Beograd
Podelite vest

Jedan od lidera pokreta “Ne davimo Beograd” i koalicije “Moramo” Radomir Lazović izjavio je danas da postoji želja za saradnjom u opoziciji o tehničkim stvarima vezanim za učešće u novom sazivu Skupštine Srbije, da će oni razgovarati sa svima, “a u ovom periodu sa Demokratskom strankom i Narodnom strankom”.

“Ima želje za saradnjom o tehničkim stvarima, o što boljem funkcionisanju opozicionih grupa u parlamentu Srbije. Smatramo da je došlo vreme da se pokaže dobra volja da se uticaj Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke (SNS) smanji na zakonske okvire, a u tome ćemo tražiti podršku svih stranaka opozicije”, rekao je Lazović za list Nova.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je za taj list da intenzivnije sastanke i dogovore na tehničkom nivou očekuje najviše nakon konstituisanja novog saziva parlamenta.

“Opozicija treba da se koordinira oko delovanja u Skupštini, kako bi se na najbolji način borila protiv vlasti”, kazao je Aleksić.

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke Srđan Milivojević, koji je naveo da “ima smisla da opozicija u narednim danima, kada bude poznato da je izborni postupak okončan, razgovara o nastupu u parlamentu”.

List Nova piše da bi do sastanka dela opozicije moglo da dođe tokom sledeće nedelje.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x