Kovačević: Žao mi je što predsednik Vučić sebe smatra nezamenjivim

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Predsednik Nove stranke - Da se struka pita Vladimir Kovačević, Foto: (BETAPHOTO/Pres-sluzba NS - D2SP)

Predsednik Nove stranke – Da se struka pita Vladimir Kovačević izjavio je danas da mu je žao što predsednik Srbije Aleksandar Vučić “sebe smatra nezamenjivim i sinonimom za nacionalne interese”.

Kovačević je u pisanoj izjavi, povodom jučerašnjeg Vučićevog obraćanja javnosti, rekao i da je “neozbiljno nova lica u politici, kakvim sebe smatra, koja još nisu ni predstavila svoje ideje, a još manje proverila svoju vrednost na bilo kojim izborima pred građanima Srbije, dovoditi u sumnjiv status u odnosu na najvažnija nacionalna pitanja”.

“Industrijalci koji zapošljavaju desetine i stotine ljudi u kontinuitetu više od 30 godina i redovno plaćaju porez, mnogo su veće patriote od bilo kog političara koji nikad nije nijednu platu zaradio sam za sabe, ali ni za jednog drugog čoveka pre politike”, rekao je Kovačević.

Dodao je da je “neozbiljno smatrati neiskusnim ljude koji stvaraju i pregovaraju o različitim poslovnim i životnim pitanjima više desetina godina, često sa partnerima koji sasvim drugačije misle”.

“Uz dužno poštovanje institucije predsednika Srbije, bilo je predsednika i pre Aleksandra Vučića, a biće ih dosta i posle Vučića”, kazao je Kovačević.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x