Kovačević (NS-D2SP): Nova vlada će zastupati politiku suprotnu svim obećanjima SNS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: BetaVideo printscreen

Predsednik Nove stranke – Da se struka pita (NS-D2SP) Vladimir Kovačević ocenio je da će nova Vlada Srbije zastupati politiku koja se protivi svim obećanjima koje je Srpska napredna stranka (SNS) davala kada je prvi put došla na vlast.

On je u saopštenju istakao i da je SNS obećala smanjenje broja ministarstava i manje birokratske troškove, a da će “shodno nagađanjima biti sasvim drugačije – nikad veći broj ministarstava i nikad veća birokratija”.

“Politički rizik ljudima buduće vlade će biti i da se nakašlje pred građanima. Zbog takvog trajnog nedostatka hrabrosti u vođenju zemlje ka održivoj ekonomiji, populizam ćemo gledati svakog dana. To će trajati dok sve resurse kreditnog zaduživanja ne iscrpimo”, ocenio je.

Kovačević je istakao i da će stranka čiji je predsednik upozoravati javnost na posledice populizma nove vlade, naglašavajući da će svojim delovanjem i političkim pritiskom “svakodnevno takvu vladu odvraćati od loših poteza”.

“Nećemo dozvoliti da nedostatak ideja u vođenju države u teškom vremenu pred nama, padne na leđa i teret građana Srbije”, naveo je Kovačević.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x