Konferencija ,,Inovacije u turizmu” na Zlatiboru

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: TO Zlatibor

Konferencija ,,Inovacije u turizmu”, dvodnevno okupljanje predstavnika turističke privrede, turističkih agencija, marketinga i ugostiteljstva održano je 27. i 28. januara u Inovacionom biznis centru na Zlatiboru.

Na početku skupa sadržajnom prezentacijom predstavljene su inovacije turističke ponude Zlatibora, budući planovi razvoja najposećenije srpske planine i pozicioniranje kao vodećeg regionalnog centra među planinskim destinacijama. Usledila su i druga korisna i zanimljiva izlaganja usmerena na inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja.

Foto: TO Zlatibor

Konferencija je okupila veliki broj turističkih poslenika iz Srbije i regiona. Prilikom toga su predočeni i primeri dobre prakse i iz inostranstva, predstavljeni odabrani inovativni projekti u Evropi.

Posebna pažnja je posvećena temi koja se odnosi na obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude. Rečeno je da predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pruža mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

Konferenciju „Inovacije u turizmu“ organizovao je Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradnji sa opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor.

Foto: TO Zlatibor
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x