Kerber u Kombank dvorani, dvočasovni akustični koncert sa starim hitovima i novim pesmama (FOTO)

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Goran Šepa Gale Foto: FB oficijena strana grupa Kerber
Podelite vest

Legendarna niška rok grupa Kerber održaće dvočasovni koncert u Kombank dvorani u Beogradu 11. februara sa početkom u 20 sati.  Publika će moći da čuje stare hitove Kerbera u novom akustičnom izdanju, a čuće i premijerno nove pesme, izjavio je za Srbija vesti frontemen grupe Goran Gale Šepa.

Probe za akustični koncert niške rok grupe “Kerber” uveliko traju, iako ne prvi nastup u Beogradu, 11. februara će imati prvi koncert u Kombank dvorani.

“Koncert će trajati najmanje dva sata, a namera nam je da predstavimo nove pesme poput “Bestraga sve”, “Pepeo i prah”, “Suze kroz noć padaju”, “Ne govori”. Naravno, publika će moći da čuje i sve naše stare hitove sa novim, prerađenim aranžmanima, istakao je frontmen grupe Goran Šepa Gale.

Kerber pred Beograđanima ovog puta nastupa sa gudačima, a interesovanje za koncert je veliko, nezvanično saznajemo da su karte rasprodate pre nedelju dana.

Što se tiče koncerta u Nišu koji je zbog epidemije korona virusom otkazan u septembru prošle godine, Gale  kaže da “razmišljaju o junu na Letnoj pozornici, mada sve zavisi od razvoja epidemiološke situacije”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x