Kako da uredite dom DEKORACIJAMA i priredite USKRŠNJU BAJKU? ENA zna!

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Uskrs će a Vi želite da baš ovogodišnji bude onaj najlepši koji će pamtiti vaši najmiliji.

Volite da ugodite sebi, želite da pokažete da imate dara da dekorišete prostor onako kako će biti najudobniji za boravak i najlepše trenutke sa najmilijima. Ena.rs ima sve ono što vam je za moderno i ukusno uređenje prostora potrebno.

Najlepše uskršnje dekoracije možete da pronađete na Ena.rs. Ovde možete da dobijete i brojne ideje kako da svoj prostor sredite i ukrasite na najbolji način.

„Nije svaka dekoracija za svku sobu, u zavisnosti od nameštaja koji već imate u kući, od osvetljenja i sklonosti – dekoracija treba da prati vaše želje. Treba da se uklopi u već uređen prostor i da ga dodatno oplemeni nikako da štrči i odudara“, poručuju iz Ena.rs.

Potrebno je da tako uredite svoj dom da Uskršnji detalji čine veseo enterijer, jer ovaj praznik i jeste radostan i u svim detaljima koji prate ovu dekoraciju treba da se vidi radosna nota.

Uskršnja bajka je tu…
Vi treba samo da zamislite ko je glavna princeza…
Sve ostalo možete da pronađete na Ena.rs.

Obradujte svoje najmilije jedinstvenim detaljima, njihova radost ogledaće se u tome da je dom postao omiljenije mesto za uživanje i odmor.

Foto: ena.rs

Detaljima postižete posebnost prostora, a samim tim činite da upravo vaš kutak bude ono skriveno mesto koje vam je potrebno da pronađete svoj mir i sigurnu luku za one vama najdraže.

Pored dekorativnih detalja na Ena.rs možete da pronađete i komade nameštaja koji će dati posebnu čar prostoru u kome živite ili provodite radni dan. Veliki izbor divnih dizajniranih fotelja daju vam mogućnost da prostor u kome boravite bude poseban. Upravo nesvakidašnji komadi nameštaja oplemeniće enterijer.

Uređivanjem prostora baš po vašoj volji dobićete dom koji odiše toplinom i baš je to ono što vam potrebno u ovim danima, da svoju kuću nazivate pravim domom.

U bogatoj ponudi Ena.rs možete da pronađete elegantne porcelanske servise koji će oduševiti goste ali pre svega Vas, tu su i detalji za glamurozan izgled enterijera a uz veseli uskršnji kutak postićićete ono najbitnije – osećaj udobnosti uz prefinjenost.

ENA.RS je u svetu dekoracije već tri decenije, a posao su pretvorili u umetnost.

„Kolekcije naših proizvoda se obnavljaju svake sezone i naš brend prati svetske trendove u dizajnu enterijera. Dugogodišnjim iskustvom kao veleprodaja i maloprodaja obezbeđujemo vrhunski kvalitet i ažurnost u radu, a time i veliki broj zadovoljnih kupaca koji nam ukazuju poverenje. Zadovoljstvo nam je da iznova možemo da Vam pružimo nove ideje za dekoraciju Vašeg doma“, kažu iz Ena.rs.

U našem asortimanu možete pronaći:
– nameštaj
– dekoracije
– poklone za sve prilike
– ukrasna pakovanja
– kreativni program
– party program
– dečiji program
– kuhinjski program
– svadbeni program
– baštenske dekoracije
– tekstil
I još mnogo toga…

Pored izložbenog salona u Novom Sadu, naše proizvode takođe možete pronaći u svim bolje snabdevenim gift shopovima, galerijama, knjižarama i supermarketima.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x