Jutro oblačno, tokom dana sunčano i toplo do 19 °C

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: O.S.R.
Podelite vest

Ujutru umereno do potpuno oblačno na severu ponegde sa slabom kišom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Uveče na severu, a tokom noći i u ostalim krajevima novo prolazno naoblačenje mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče na severu i zapadu u skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 0 °C do 6 °C, a najviša dnevna od 14 °C do 19 °C.

BEOGRAD
Ujutru umereno do potpuno oblačno uz mogućnost slabe kiše. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na
severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 4 °C do 6 °C, a najviša dnevna oko 18 °C. U toku noći novo prolazno naoblačenje sa kišom.

NOVI SAD
Ujutru umereno do potpuno oblačno uz mogućnost slabe kiše. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na
severozapadni pravac. Jutarnja temperatura oko 4 °C, a najviša dnevna oko 18 °C. Uveče i u toku noći novo prolazno naoblačenje sa kišom.

NIŠ
Ujutru umereno do potpuno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 5 °C, a najviša dnevna oko 19 °C.

KRAGUJEVAC
Ujutru umereno do potpuno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 3 °C, a najviša dnevna oko 18 °C.
U toku noći novo prolazno naoblačenje sa kišom.

KRALJEVO
Ujutru umereno do potpuno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 2 °C, a najviša dnevna oko 17 °C.

PRIŠTINA
Ujutru umereno do potpuno oblačno, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 2 °C, a najviša dnevna oko 17 °C.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x