Jugović: Za rezultat SNS-a pomalo odgovorna Brnabić, ponekad deluje kao da Đilas radi za Vučića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube NOVA S video printscreen
Podelite vest

Dosadašnji poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Bratislav Jugović izjavio je danas da je za slabiji rezultat SNS na parlamentarnim i izborima za Skupštinu Beograda “pomalo” odgovorna Ana Brnabić, a naveo je i da mu ponekad “deluje” da jedan od lidera opozicije Dragan Đilas “radi za Vučića”.

“Brnabić je poverenik (SNS za Beograd). Vi novinari ovih dana ne postavljate pitanje odgovornosti ‘Ane iz Jarkova’. Dok je Nebojša Stefanović bio na čelu gradskog odbora u Beogradu protiv sebe je imao Šapića, ne uz sebe. Imao je i Đilasa protiv sebe i daleko bolji rezultat. Nebojša Stefanović ume s ljudima, predivan čovek i predivna energija”, kazao je Jugović za TV Nova S.

Jugović je rekao da je u jednom trenutku “zatekao sebe u razmišljanjima”, nakon kandidovanja Zdravka Ponoša za predsednika Srbije, da Đilas radi za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Međutim, to zaista nije tako, ali je par puta bio korisna budala za našu stvar. To govori koliko je on više biznismen, a manje političar”, dodao je Jugović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x