Jovanović (Narodna stranka): Posle izbora neki iz vlasti će u zatvor, a neki u penziju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: narodna.org.rs
Podelite vest

Generalni sekretar Narodne stranke i kandidat na listi Ujedinjeni za pobedu Srbije Stefan Jovanović ocenio je da “semafor pokazuje” da je režimu predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića “isteklo vreme” i da će posle izbora 3. aprila neki iz sadašnje vlasti “u političku penziju, a neki u zatvor”.

“Naš narod razume i jasno mu je da ga vlast čitavu deceniju laže i pljačka i narod to želi da promeni. U kampanji nailazimo na ogromnu podršku građana svuda po Srbiji. Ljudi su željni promena i to nam i govore u svakom mestu koje posetimo”, rekao je Jovanović listu Nova.

Prema njegovim rečima, građani vlasti najviše zameraju “haos, širenje panike, nepravdu, kriminal i korupciju”.

“Hrana neprekidno poskupljuje i građani znaju da danas moraju da izdvoje 30 odsto više novca za hranu nego prošle godine, a plate su im ostale iste. To je strahovit udar na standard i kvalitet života svakog čoveka”, kazao je on.

Jovanović je istakao da očekuje pobedu na izborima 3. aprila, kako na republičkom nivou, tako i u Beogradu.

“Srbija tone u ekonomski haos i inflaciju. Na nama je da ohrabrimo ljude da izađu na izbore i budu deo promena”, rekao je Jovanović.

Upitan da li misli da je “SNS spreman da prizna izborni poraz ukoliko do njega zaista dođe”, Jovanović je ocenio da je “SNS spreman na sve, ali ne i da prizna poraz”.

“Naš zadatak je da 3. aprila odbranimo i sačuvamo izbornu volju građana. Upozoravam vlast da ne prekraja izborne rezultate i volju građana, jer je to teško krivično delo za koje će sigurno odgovarati”, naglasio je Jovanović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x