JEZIVO! Lopov upao u kuću i starici odgrizao nos

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Sedamdesetrogodišnjoj ženi iz sela Nakrivanj kod Leskovca lopov je provalio u kuću i tražio od nje novac, kako ona nije kod sebe imala više novca, on je pokušao i da je siluje, kako mu i to nije uspelo on je njoj odgrizao nos.

Rođaci ove nesrećne žene nisu hteli da otkrivaju njen identitet jer kažu da ona ne želi o tome da priča, uplašena je i plaši se da će možda razbojnik da se vrati i “dovrši posao”.

Da slučaj bude još bizarniji, porodica starije žene je te večeri proslavila svoju slavu Sveti Nikolu, posle čega su se gosti razišli. Ova žena živi sa ćerkom koja nije bila u prilici da joj pomogne.

“Grizao je za obraze, pretio joj je da će da je ubije ako viče i traži pomoć. Ona je strašno uplašena i ne želi da priča o tome šta se sve desilo i kako se ona borila sa njim. Naša kuća je u centru sela, neverovatno je kako je on samo ušetao”, kaže ćerka ove nesrećne žene.

Starica se sada oporavlja od teških telesnih povreda dok je ovaj drski lopov već na slobodi posle zadržavanja od 48 sati u policiji. Nakon ovog nemilog događaja Policijska uprava u Leskovcu izdala je saopštenje u kome se navodi na je osumnjičeni uhapšen, a saopštenje prenosimo u celosti.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su F. P. (2003) iz okoline ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, učinio krivična dela silovanje u pokušaju, razbojništvo i teška krađa.

On se sumnjiči da je, ušao u kuću sedamdesettrogodišnje žene u okolini Leskovca i više puta je udario tražeći novac. Kada mu je dala novčanik sa 2.000 dinara on je, kako se sumnja, pokušao da je siluje, a potom joj naneo tešku telesnu povredu.

F. P. je, prethodno, kako se sumnja, razbio staklo na ulaznim vratima jedne prodavnice i ukrao novac i cigarete čime je oštetio vlasnika za oko 89.000 dinara.

Policija je kod njega pronašla sav ukradeni novac i cigarete. Osumnjičenom je, po ovlašćenju višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega je, uz krivične prijave, priveden tužiocu.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x