IZBORI 22: Vučić izlazi iz frižidera, “nemoj iz rerne, molim te”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen Instagram/avucic
Podelite vest

Još od dolaska na vlast, predizborni spotovi Srpske napredne stranke (SNS) privlače pažnju javnosti, jer su većinom urađeni kroz prijemčive igrane forme. Poslednji koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio na svom instagram profilu prikazuje ga  kako izlazi iz frižidera mladog bračnog para koji očekuje prinovu.

Kritičari lika i dela zameraju Vučiću često pojavljivanje u medijima i njegove duge monologe na konferenacijama za štampu.

Kroz predizborni spot  “frižider”, objašnjeno je zašto je potrebno da nacija bude u svakom trenutku upoznata sa aktivnostim aktuelne vlasti u poboljšanju života građana Srbije.

“Izvinite, ali moram da doprem do svakog građanina Srbije”, opravdao se predsednik.

Oni kojima je naročito smetalo učestalo Vučićevo medijsko pojavljivanje imali su običaj da u šali kažu “plašim se da mi ne iskoči kad otovorim frižider”.

Upravo se to događa u ovom spotu, Vučić izlazi iz frižidera, ostavljajući u šoku trudnicu u poodmakloj trudnoći.

Predsednik je u spotu, stojeći ispred njenog frižidera, podseća da je uz pomoć države dobila subvencije za kupovinu prvog stana, a očekuje je i pomoć za rađanje prvog deteta, pošto su to neke od mera pronatalne politike u Srbiji.

Spot je nazvan “Jedina granica su naši snovi”.

Krajem novembra prošle godine Vučić je izjavio da se ne žali da ga nema na programima Radio telezije Srbije (RTS), navodeći da će se to desiti kada bude morao, jednom godišnje i da ga neće biti do Nove godine.

„Nisam glup da ne vidim da ‘ispadam ljudima iz frižidera’, sebi sam dosadio. Samo sam pitao zašto neki mogu, a neki ne mogu da gostuju (na RTS)“, rekao je tada.

Inače, predsednik Srbije Alekndar Vučić najčešći je gost na televizijama Pink i Hepi, koje obe imaju nacionalne frekvencije za emitovanje programa.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x