Izabrano novo rukovodstvo Novog DSS u Prokuplju

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

Izvršni odbor Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) zbog neaktivnosti i nefunkcionalnosti, raspustio je Gradski odbor te stranke u Prokuplju, saopštio je danas Novi DSS.

Formiran je novi Gradski odbor na čelu sa Borivojem Cvetkovićem, rekla je potpredsednica Izvršnog odbora Novog DSS Slađana Miletić, prilikom obilaska Topličkog okruga.

Prema njenim rečima, Novi DSS ulaže puno energije na jugu Srbije sa očekivanjem da na najavljenim vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima ostvare dvocifren rezultat.

“Posao nam je da pronađemo i nove ljude koji su spremni da idejama i radom doprinesu razvoju grada, kako bi se ova, najgora vlast otkad je Prokuplja promenila”, kazala je Miletić.

Ona je održala sastanak i sa koalicionim partnerima iz POKS- a rekavši da za koaliciju NADA nikakva saradnja nakon izbora sa SNS nije moguća.

“Svuda gde mogu da se smene moraju da se smene i mi ćemo tome dati naš pun doprinos, a verujem da je Prokuplje, pored Leskovca, Beograda i Niša, najizglednije mesto za to”, zaključila je Miletić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x