Ivković (SSP Valjevo): Raspada se lažni svet koji je stvorio SNS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija foto: Stranka slobode i pravde, facebook video printscreen
Podelite vest

Predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Valjevu Branko Ivković rekao je da je u 2021. godini u matične knjige grada Valjeva upisano 1.300 rodjenih i 2.400 umrlih osoba, objavilile su Kolubarske.rs.

“Ako tome dodamo naše sugradjane koji se sele u inostranstvo, a što je masovna pojava poslednjih godina, sasvim je jasno da će za par decenija Valjevo bukvalno nestati. S druge strane, vladajuća interesna grupacija nam ispira mozak nekim navodnim ‘zlatnim dobom’ u kome živimo, uz to gazeći sva moralna načela koja su krasila ovaj narod i propagirajući kao vrhunsko ‘dostignuće’ lopovluk, neznanje, poniznost i prostakluk, koje vidimo na svakom koraku”, kazao je Ivković.

Dodao je da je kraj vladavine Srpske napredne stranke (SNS) blizu, “lažni svet koji su stvorili se raspada, a njihovi dojučerašnji robovi ih masovno napuštaju”.

“Ipak moramo biti svesni da oni neće otići sami i bez borbe. Oni nemaju čemu da se vrate, njima je pripadnost vladajućoj interesnoj grupaciji sve u životu jer oni nemaju prošlost, u sadašnjosti žive svoj san, a naše je da im u aprilu jasno stavimo do znanja da više nikada neće biti u prilici da odlučuju o našim sudbinama”, poručio je Ivković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x