IKEA neće u Niš, prioritet Novi Sad

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Uprkos činjenici da su kupili zemljište u Nišu, švedska kompanija Ikea još uvek ne planira da gradi prodavnicu u ovom gradu, potvrđeno je Niškim Vestima. U ovoj kompaniji ističu da su u Nišu već prisutni sa Uslužnim centrom za isporuku u ulici Ivana Milutinovića 30. Ipak najavljuju da će  nastaviti da istražuju i druge opcije kako bi u budućnosti bili bliže kupcima u ovom delu Srbije. Ipak najavljuju da je njihov sledeći korak da Ikeu približe Novosađanima.

„Za nas u kompaniji IKEA Srbija, ovo tržište je veoma važno i smatramo da ima mnogo potencijala. Prilagođavajući se promenljivim uslovima tržišta, konstantno ulažemo i radimo na razvijanju našeg prisustva koje objedinjuje onlajn i oflajn kanale. U nameri da našim kupcima omogućimo da svoje IKEA iskustvo započnu kada, gde i kako požele, trudimo se da im budemo dostupni na različitim mestima susreta“, kazali su u ovoj kompaniji.

Ističu da su im nedavno otvoreni IKEA Studio za planiranje na Novom Beogradu i 40 lokacija za preuzimanje u zemlji, omogućili  da se približe još većem broju ljudi u Srbiji. Ipak kažu da konkretnih informacija o razvoju u Nišu nema.

„Čim budemo imali konkretne informacije o daljem razvoju planova u Nišu, rado ćemo ih podeliti sa javnošću“, zaključili su u ovoj kompaniji odgovarajući na pitanja Nišim Vestima.

Da podsetimo, ova švedska kompanija kupila je zemljište uz auto-put, na potezu kod Čarmurlijskog puta. Njihovo zemljište nalazi se kod naplatne rampe Nais, pored koridora kada krenete ka Aleksincu, sa desne strane, saopštilaje nedavno gradonačelnica Niša.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x