Hitna pomoć: Dve osobe poginule, jedna povređena u saobraćajnoj nesreći u Vrčinu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila oko 22.35 časova dve osobe su poginule, a jedna je povređena, saopštila je služba Hitne pomoći.

Kako je navedeno, u nesreći su učestvovali voz i automobil, a sudarili su se na pružnom prelazu u Vrčinu.

Hitna pomoć u toku noći imala je 101 intervenciju, od kojih 22 na javnom mestu.


10.00. Saopštenje infrastrukture železnice Srbije

U nesreći na pružnom prelazu kod Vrčina nastradale su dve osobe kada je na automobil koje je prelazilo prugu naleteo teretni voz, saopštila je danas Infrastruktura železnice Srbije.

Nesreća se dogodila sinoć u 23.35 na pružnom prelazu izmedju Vrčina i Lipa, koji je obezbeđen saobraćajnim znakovima drumske signalizacije na putu.

U toj nesreći poginuli su petnaestogodišnji mladić i osamnaestogodišnja devojka, a lakše je povređena još jedna sedamnaestogodišnja devojka, koji su se nalazili u automobilu.

Automobil se kretao lokalnom saobraćajnicom iz pravca Vrčina prema Kasapovcu i u trenutku kada je prelazilo prugu, naišao je teretni voz, koji ga je udario u desnu stranu.

Nakon što su policija i tužilaštvo izvršili uviđaj, uklonjen je automobil i popravljena železnička infrastruktura koja je u ovoj nesreći bila oštećena.

Infrastruktura železnice Srbije izrazila je saučešće porodicama nastradalih u nesreći.

Upućen je apel vozačima da posebno prilikom prelaska preko pruge poštuju saobraćajnu signalizaciju i budu pažljivi, kako bi se izbegle nesreće i sačuvali ljudski životi.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x