Grbović: Branićemo izbornu volju građana i van institucija ukoliko bude potrebno

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Predsednik PSG Pavle Grbović Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović izjavio je da je opozicija svesna da će režim na sve moguće načine pokušati da zaustavi svoj pad i dodao da opozicija ne preti nikome, ali se i ne boji.

Naglasio je da će se izborna volja braniti u institucijama, ali, ako bude potrebno i van njih.

“Ne damo na sebe, ne damo ono što nam pripada – slobodu, dostojanstvo i izbornu volju građana. Oni koji se drznu da pokušaju da tu volju prekroje neka se prisete onih stotina hiljada građana na ulicama širom Srbije koji su jasno rekli da žele promene”, rekao je Grbović, u intervjuu za list Nova, navodeći da režim “štancuje” lažne izborne liste.

Grbović je, govoreći o beogradskim izborima, naveo da je režim svestan da je koalicija “Srbija protiv nasilja” jedina lista koja može da ih porazi u Beogradu i da bude konkurentna na repuličkom nivou.

“Jaka kontrola na svakom biračkom mestu, svesni i požrtvovani članovi u Gradskoj i Republičkoj izbornoj komisiji koji već rade sjajan posao, spremne ekipe pravnika za izborni dan i pre svega spremnost da izbornu volju branimo i u institucijama, a ukoliko bude potrebno i van institucija”, naglasio je Grbović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x