Grad Novi Sad nagradio najbolje policajce i vatrogasce

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Ilustracija Foto: BetaPhoto/Dragan Karadarević
Podelite vest

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić uručio je novčane nagrade i zahvalnice pripadnicima Policijske uprave u Novom Sadu i Vatrogasno-spasilačke brigade koji su pokazali “visok stepen profesionalizma i posvećenosti”.

Kabinet gradonačelnika je saopštio da je, na predlog svojih pretpostavljenih, novčanu nagradu Grada Novog Sada u iznosu od po 40.000 dinara dobilo deset policajaca i osam vatrogasaca.

“Pored svakodnevnih akcija, novosadski vatrogasci su se pokazali kao heroji i prilikom spasavanja ljudi iz ruševina posle zemljotresa u Turskoj. Isto važi i za naše hrabre policajce koji efikasno rasvetljavajući teške zločine, pokazuju da je naša policija u potpunosti spremna da odgovori na sve izazove i rizike”, rekao je Đurić na prijemu.

Vođa Vatrogasno-spasilačkog voda, vodnik prve klase Atila Varadi, naveo je da se ni jedna priprema za spasilačake akcije ne može porediti sa izazovima sa kojima su se suočili u u Turskoj posle razornog zemljotresa, i da će koristiti to iskustvo.

Nagrađeni policajac Mirko Šarac kazao je da će pripadnici policije nastaviti savesno, predano i odgovorno da obavljaju svoje dužnosti u zaštiti bezbednosti svih građana.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x