IZBORI 2022: Glasanje predsedničkih i kandidata za narodne poslanike

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas Foto: (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC)
Podelite vest
Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije Zdravko Ponoš glasao je danas u beogradskoj opštini Vračar. On je glasao u 9.10 u Osnovnoj školi “Svetozar Marković” na biračkom mestu 55. Ponoš je na biračko mesto došao sa suprugom.
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) stranke Aleksandar Šešelj glasao je jutros u 7.00 na biračkom mestu u Batajnici. On je na biračko mesto došao da glasa prvi, a bio je sam. Predsednik SRS Vojislav Šešelj zbog zdravstvenih razloga glasao je kod kuće u Batajnici, saopštila je ta stranka.

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac glasao je u opštini Stari Grad, na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Braća Baruh”. Lutovac je kandidat za poslanika i nalazi se na drugom mestu na parlamentarnoj listi “Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije”.

Nosilac parlamentarne liste “Boris Tadić – Ajmo ljudi” Boris Tadić glasao je na današnjim  izborima u beogradskoj opštini Stari grad. Tadić koji je predsednik Socijaldemokratske stranke, glasao je na biračkom mestu broj 34.

Nosilac parlamentarne liste koalicije “Moramo” Nebojša Zelenović glasao je jutros u Šapcu On je sa suprugom i ćerkom glasao na biračkom mestu 23 u Mesnoj zajednici “Žika Popović”.

Kandidat Socijalističke partije Srbije za gradonačelnika Beograda Toma Fila glasao je  na biračkom mestu 39 u beogradskoj mesnoj zajednici Terazije.

Kandidat za predsednika Srbije i nosilac parlamentarne liste stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski glasala je na biračkom mestu 34 Osnovnoj školi “Janko Veselinović” u Beogradu.

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović glasao je na biračkom mestu broj 36 na Vračaru.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Jovan Miodragović” na Vračaru. Djilas je jedan od kandidata za poslanika na izbornoj listi koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije”.

Predsednički kandidat koalicije Suverenisti Branka Stamenković glasala je danas oko 10.30 na Novom Beogradu, saopštila je ta koalicija. Ona je glasala na biračkom mestu broj 21, u Osnovnoj školi “Radoje Domanović”. Stamenković je na biračko mesto došla sa svojim ocem.

Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović glasao je danas u 11 sati na Zlatiboru, saopštila je ta stranka. Stamatović je glasao na biračkom mestu u Osnovnoj školi “Dimitrije Tucović”. Stranka Zdrava Srbija je deo koalicije Suverenisti, koju pored njih čine Dosta je bilo i Živim za Srbiju.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić glasao je danas u 12 sati na biračkom mestu na Vračaru. Jeremić je glasao na biračkom mestu u Osnovnoj školi  “Sveti Sava” zajedno sa svojom suprugom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x