Gašić: Mera uspeha policije je poverenje građana

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: printscreen Junaci doba zlog
Podelite vest

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručio je na Svečanoj akademiji povodom Dana MUP-a i Dana policije, da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova neprestano rade na postizanju većeg stepena bezbednosti i da je mera uspeha policije – nivo poverenja građana.

“Tragedije koje smo doživeli pre tačno mesec dana, u kojima je živote izgubilo 18 ljudi, u kojima su porodice izgubile svoje najmilije i najvrednije, a koje su nas sve duboko potresle i slomile nam srca zbog izgubljene mladosti, postavile su pred celokupno društvo isti cilj – da učinimo sve da se ovako nešto više nikada ne dogodi”, rekao je Gašić.

Ministar je kazao da se Srbija nalazi u periodu velikih bezbednosnih izazova i pretnji i da je ovaj period težak za srpski narod na Kosovu, koji treba da zna da je njegova država uz njega i da će istrajati u naporima da mu obezbedi sigurnost, saopštio je MUP.

Od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova tražio je da daju sve od sebe da građani vide da je policajac saveznik nacije i da je tu zbog njih.

“Mera našeg uspeha biće poverenje građana”, istakao je Gašić.

Svečanoj akademiji prisustvovali su predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, ministar odbrane Miloš Vučević, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, ministri u Vladi, predstavnici bezbednosnih i pravosudnih institucija, Srpske pravoslavne crkve, kao i Ministarstva unutrašnjih poslova, navedeno je u saopštenju.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x