Fudbaleri Partizana putuju na drugi deo priprema u Tursku

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

BETAPHOTO/MN PRESS/ MARKO METLAS)
Podelite vest

Fudbaleri Partizana putuju danas u Antaliju na drugi deo priprema pred nastavak sezone u Super ligi Srbije i Ligi konferencija.

Partizan će na pripremama u Antaliji odigrati pet prijateljskih utakmica, a među rivalima su ekipe CSKA iz Moskve i Austrije iz Beča. Crno-beli ostaju u Turskoj do 28. januara.

Fudbaler Partizana Marko Živković istakao je da je iza igrača bila veoma duga pauza.

“U ranijem periodu odmor nam je trajao malo manje od mesec dana. Nije bilo lako vratiti se svim aktivnostima. Što se tiče forme, navikli smo da budemo u ‘tonusu’ i svako od nas je trenirao individualno u pauzi, tako da smo došli delimično spremni”, rekao je Živković, preneo je klupski sajt.

Odbrambeni igrač dodao je da će u Antaliji pažnja više biti okrenuta ka utakmicama.

“Prošli smo ovaj deo priprema u Beogradu koji je malo teži, a sad idemo u Belek gde će fokus biti i na utakmicama, u kojima treba da sprovedemo ono što smo radili na treninzima. Spremni smo za to, jer smo više od 20 dana u trenažnom procesu”, ocenio je on.

Bosanskohercegovački fudbaler Siniša Saničanin rekao je da će jake utakmice na pripremama pokazati gde se ekipa trenutno nalazi.

“Bolje da igramo sa jakim rivalima, pa čak da ne bude rezultat u prvom planu, mada je u Partizanu to gotovo nemoguće. Tamo ćemo se videti i sa Sašom Zđelarom (nastupa za CSKA), što će nam svima biti izuzetno drago”, dodao je on.

Fudbalere Partizana 16. februara očekuje prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa (revanš 23. februara), a igrač crno-belih Svetozar Marković ističe da je najvažnije da ekipa u obe utakmice ostvari pobede.

“Najvažnije je da pobedimo sada ove dve utakmice koje nam predstoje, protiv Šerifa. Ali i one su daleko, tako da imamo dosta vremena da se pripremimo”, zaključio je Marković.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x