Festival ‘No Sleep’ od petka na sedam lokacija u Beogradu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Prolećno izdanje Egzitovog (EXIT) “No Sleep” festivala, proglašenog Najboljim novim evropskim festivalom, biće održan na sedam lokacija u Beogradu, saopšteno je danas iz organizacije festivala.

Kako se navodi u saopštenju, glavni dogadjaji dvodnevnog festivala koji počinje u petak, 8. aprila, biće održani u hangaru “Matrez” u Luci Beograd i u klubu “Drugstore”, a nastupiće Nine Kravic, Stefan Bodžin, DVS1, DJ Boun, Ejdžents of tajm, DJ Tenis i Sebastien Leger.

Pored glavnih lokacija, različiti festivalski programi biće održani u još pet beogradskih klubova – “half”, “Dot”, “20/44”, “Ben Akiba” i u Silosima Beograd, a kompletan program se može pronaći na sajtu festivala.

Tradicionalna “No Sleep” konferencija, koja donosi aktuelne teme muzičke industrije, panel diskusije sa izvodjačima, kao i edukativne radionice, biće održana u prostoru “Marsh Open Space” u petak i subotu, od 13 do 18 časova.

Festivalske ulaznice za glavni muzički program mogu se kupiti putem sajta “No Sleep” festivala i preko “Gigs Tix” prodajne mreže.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x