Festival Blokstok u Novom Sadu 1. jula

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: YouTube Gradske info printscreen
Podelite vest

Ovogodišnje izdanje Blokstok festivala, koji se tradicionalno održava u Železničkom parku u Novom Sadu, počinje u subotu, 1. jula.

Kako je najavljeno iz organizacije, uz besplatan ulaz, na jubilarnom 25 izdanju publika će imati prilike da sluša Magnitudu, Tehacerose, 5 Minuta slave, E-play i Jorgovane, a “hedlajneri” su zagrebački bend Brkovi, koji su na tom festivalu svirali i 2016. godine.

“Blokstok 2016. bio je prekretnica jer smo po prvi put imali posetu od 10.000 ljudi u parku i atmosferu koja je festival nepovratno lansirala van lokalnih okvira. Znamo koliko je ovaj bend tražen i popularan, i hteli smo na ovaj način da ispunimo želju našoj publici i da im se zahvalimo za 25 godina vernosti”, rekao je direktor Blokstoka Marko Tančik.

Pored pomenutih izvođača, tradicionalno, festival će otvoriti mladi autorski bend koji je izabran na konkursu – Ascend, koji iza sebe već ima i jedan autorski EP, dodaje se u saopštenju.

Podsetili su da će, u saradnji sa “Moto unijom Vojvodine”, biti organizovan tradicionalni defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima kao i izložba u parku, s ciljem afirmacije bajkerske subkulture.

I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi.

Festival će biti otvoren u 18.30 časova, a svirke će se održavati do jedan sat iza ponoći.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x