Er Srbija pojačava saobraćaj do Istanbula, obavljaće do 17 letova nedeljno

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Air Serbia
Podelite vest

Kompanija Er Srbija najavila je danas da će, zbog potražnje za letovima između Beograda i Istanbula, tokom predstojeće zimske sezone obavljati do 17 letova nedeljno između dva grada, umesto dosadašnjih deset.

“Počev od 7. novembra, broj letova između te dve destinacije će se postepeno povećavati, a putnike tokom letnje sezone 2023. očekuje šest letova dnevno”, navela je Er Srbija.

Tri leta će obavljati Er Srbija, a preostala tri Turkiš erlajns, sa kojim ima kod-šer saradnju.

“Posle višegodišnje pauze, u decembru 2019. godine, Er Srbija je ponovo započela letove za Istanbul. Za samo tri godine i uprkos pandemiji kovida, zahvaljujući saradnji sa Turkiš erlajnsom, napredovali smo od nule do planirana tri leta dnevno. Tokom zimske sezone, osim 17 letova nedeljno iz Beograda, Er Srbija će do najvećeg grada Turske leteti i po dva puta nedeljno iz Niša i Kraljeva”, rekao je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek.

On je podsetio da je Er Srbija pokrenula saradnju s kompanijom Anadoludžet, ćerkom-kompanijom Turkiš erlajnsa, na letovima između Beograda i Ankare, gde se može očekivati povećanje broja letova.

Najavio je i da je u planu proširenje partnerstva i na letove između Beograda i Izmira.

Er Srbija i Turkiš erlajns su u junu ove godine potpisale Memorandum o razumevanju kojim je dogovoreno jačanje u oblasti kod-šer partnerstva, kargo operacija i programa lojalnosti za putnike koji često lete, kao i razvoj opcija saradnje u putničkim salonima u svojim mrežama.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x