Er Srbija otvorila sezonske letove iz Niša i Kraljeva prema Crnoj Gori i Grčkoj

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Aerodromi Srbije
Podelite vest

Domaća aviokompanija Er Srbija otvorila je danas novu sezonsku liniju sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Atine, a letovi će se obavljati svake srede i nedelje, saopštili su danas Aerodromi Srbije sa sedištem u Nišu.

Direktor niškog aerodroma Konstantin Veliki Dušan Knežević izrazio je zadovoljstvo zbog toga što će aerodrom putnicima iz tog dela Srbije moći da ponudi popularnu destinaciju kakva je Atina.

Danas pored Atine poleću i avioni Er Srbije ka još jednoj primorskoj destinaciji, Tivtu svake srede i subote.

Foto: Aerodromi Srbije

Er Srbija je danas obavila i prvi sezonski let sa aerodroma Morava u Kraljevu do Tivta, a letovi će se obavljati sredom i petkom.

Rukovodilac službe zemaljskog opsluživanja na aerodromu Morava, Božidar Studović istakao je veliki značaj uspostavljanja još jedne nove linije Er Srbije do Tivta i podsetio da je juče obnovljen i let do Soluna.

“Veoma smo zadovoljni što putnicima iz Zapadne Srbije i Šumadije možemo da omogućimo direktne sezonske letove tokom ovog leta ka Tivtu i Solunu. Er Srbija je za sada naš jedini partner sa kojima intezivno radimo i ove godine u ponudi su tri destinacije (Istanbul, Tivat, Solun), a nadamo se da će i druge aviokompanije uskoro poleteti sa našeg aerodroma”, rekao je Studović.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x