Egzit: Britanski didžej i producent Džoel Kori stiže na glavnu binu festivala

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto; YouTube Joel Corry video printscreen
Podelite vest

Britanski didžej i producent Džoel Kori (Joel Corry) “dominira” top listama poslednjih godina, a 10. jula nastupiće na glavnoj bini Egzit (EXIT) festivala u Novom Sadu, saopštili su organizatori.

Kori je bio zvezda rijaliti šoua “Džordi Šor” (Geordie Shore), pa ga mnogi nisu uzmali za ozbiljno kada je odlučio da postane didžej, ali već prvim izdanjima “postaje jasno da Džoel Kori prepoznaje trenutak i zna da napravi bit koji će masa voleti”, navodi se u saopštenju.

“Tu su sada razna priznanja, pre svega milionska preslušavanja svake pesme – ukupno milijarde. Producira sa Dejvidom Getom (David Guetta) i Džeksom Džounsom (Jax Jones), nastupa sa Tiestom, a pevaju mu Mejbel (Mabel), Rej (Raye), Čarli XCX (Charli XCX) i Sviti (Saweetie)”, naveli su organizatori.

Istakli su da je Kori muziku počeo da izdaje 2015. godine, a da je prelomna godina za njega bila 2019, kada je “dominirao” top listama sa hitom “Sori” (Sorry).

“Džoel Kori nastupiće u svim svetskim klubovima i na svim relevantnim festivalima ovog leta, pa tako i na Egzitu. Interesantno je i to što će biti redovan i na ultimativnom parti ostrvu, a iz Ibiza Rocks su se pohvalili da je 32-godišnjak dobio letnju rezidenturu u trajanju od čak šesnaest nedelja”, stoji u saopštenju.

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tiksa (Gigs Tix).

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x