Dvodnevni muzički festival u Banatskom Sokolcu, nastupaju Yu grupa, Van Gog, Ajs Igrutin, Obojeni program

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: promo
Podelite vest

Rock Village Festival će se posle dve godine pauze ponovo održati u Banatskom Sokolcu ,  u petak i subotu, 12. i 13. avgusta uz bogatiji program nego ikada do sada, najavljuju organizatori.

Festival koji se od 2005. godine tradicionalno održava u avgustu sa svakim novim izdanjem sve više ljudi upoznaje sa ovim šarmantnim južnobanatskim selom koje broji tek nešto više od 300 stanovnika, a koje se tokom ove manifestacije udesetostruči.

Rock Village je Banatski Sokolac, između ostalog, pozicionirao kao važnu tačku na mapi kulturne baštine, budući da je upravo tu, u festivalskom prostoru, u dvorištu osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ podignuta prva status Boba Marlija u Evropi.

“Koliko je ovo mesto nezaobilazno za sve rege hodočasnike govori i činjenica da su ga nedavno posetili i The Wailers – Marlijev prateći bend”, navode organzatori.

Budući da je usled epidemiološke situacije Rock Village napravio dvogodišnju pauzu, organizatori su odlučili da pruže najaktraktivniji muzički program do sada.

U petak, 12. avgusta, na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu nastupiće Buč Kesidi, Obojeni Program, Ajs Nigrutin, Sharks Snakes and Planes, Stvor i Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute band).

U subotu, 13. avgusta, publiku, koja se očekuje iz svih krajeva Srbije, dočekaće Goran Bare i Majke, YU Grupa, Van Gogh, Trigger, Brigand, Brat i Township Rebellion (Rage Against the Machine tribute band).

Ulaz na festival je besplatan, kao i svih prethodnih godina, a biće besplatan i kamp koji se organizuje u okviru festivalskog prostora.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x