Dveri: Specijalni rat protiv Srbije je Vulin na mestu ministra

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: mup.gov.rs / Srbija Vesti
Podelite vest

 Srpski pokret “Dveri” ocenio je da Aleksandar Vulin nikada nije smeo biti postavljen na odgovorno mesto ministra unutrašnjih poslova i da to što on pokazuje “krajnju nesposobnost” da nadje one koji šalju lažne pretnje bombama, postaje ozbiljan problem i trauma za čitavo društvo.

“Ministar nam govori o tome da su dojave o podmetnutim bombama poslate iz više evropskih država i da Srbija nema pristup podacima o tome ko te dojave šalje. Ministru Vulinu postavljamo jednostavno pitanje: Koje su to države koje ne žele da nam daju podatke i štite one koji se bave nekom vrstom terorističkih pretnji?”, pitale su “Dveri”.

Vulinu su poručili da ako ne želi da odgovori i ako nije u stanju da reši problem, “neka podnese ostavku na mesto ministra policije, koje, osim vernosti Aleksandru Vučiću, ničim nije ni zaslužio”.

“Jasno nam je da se protiv Srbije vodi specijalni rat”, pišu “Dveri” uz ocenu da u složenoj geopolitičkoj i bezbednosnoj situaciji “na ključnim mestima u državi ne bi smeli da sede nestručni i nesposobni kadrovi”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x