Dveri: Nije problem u odvrtanju sijalica nego što je vlast uništila EPS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

foto: EPS.rs
Podelite vest

Srpski pokret Dveri saopštio je danas da je vrhunac vređanja inteligencije građana poruka premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić da štede struju tako što će odvrtati sijalice kako je to i ona navodno činila u Velikoj Britaniji.

“Očigledno je da Brnabić nema nikakvu svest o tome koliko teško žive građani Srbije. Stoga, upućujemo joj jedan konkretan predlog – da se iseli iz vile na Dedinju čije održavanje košta više od ukupnog utroška struje po sijalici u svakom od 2,4 miliona domaćinstava u Srbiji”, poručile su Dveri.

Kako je navela ta organizacija, “kada Brnabić govori o odgovornosti građana Srbije i daje za primer Nemačku, prvo bi trebalo da krene od sebe”.

“Sigurno da elektro privreda nijedne države nije dala preko milijardu dinara vredne ugovore firmi brata svog premijera niti je ijedna država uništila svoju elektro privredu, postavljajući nesposobne, bahate i korumpirane stranačke kadrove kao što je to učinila Srbija za vreme Ane Brnabić i Srpske napredne stranke (SNS)”, navele su Dveti.

Jer, dodaje se u saopštenju, “najveći problem u vezi sa nedostatkom struje je upravo u tome što su SNS i Socijalistička partija Srbije uništile Elektro privredu Srbije (EPS), a ne zato što su uključene sijalice u domaćinstvima u Srbiji”.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x