Dragović: Samo pričamo i računamo, ovako se ne igra Liga šampiona

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

(BETAPHOTO/MN PRESS/ MARKO METLAS)
Podelite vest

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je vrlo nezadovoljan posle sinoćnjeg poraza od Lajpciga u Ligi šampiona istakavši da on i njegov tim ne mogu ovako da igraju u najjačem evropskom takmičenju.

“Mi samo pričamo i računamo, ali ako budemo igrali kao juče izgubićemo i tamo. Moramo da se dignemo. Ako želimo da uzmemo neki bod ili čak pobedimo, mora svaki igrač da se probudi i da budemo bolji”, rekao je Dragović za televiziju Arena sport.

Zvezda je izgubila ss 2:1 od Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona, a na konstataciju novinara da su crveno-beli u drugom poluvremenu podigli nivo igre i Dragović je rekao da je to nedovoljno i da su zasluženo izgubili.

“Ja se ne slažem. Mogli smo da gubimo sa 3:0 ili 4:0, ali gubili smo samo s 1:0, spasao nas je Omri (Glazer). Pričamo stalno da moramo da budemo bolji, a to traje sada već dva meseca i ništa nismo naučili. U svim segmentima moramo da budemo bolji. Za mene je ovo bilo malo. Ako mene pitate – zasluženo smo izgubili”, kazao je Dragović.

Novinar je upitao da li će Zvezdi u narednom kolu protiv Jang Bojsa biti dovoljan i remi da bi izborila treće mesto u Grupi  plasman u Ligu Evropa, a Dragović je kazao da “samo pričamo i računamo”, a da se malo toga vidi na terenu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x