Đurđević Stamenkovski: Članovi koji su napustili Zavetnike kolateralna šteta agresije SNS

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Foto: (BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski izjavila je da su članovi koji su napustili tu stranku, među kojima su i dva poslanika, “kolateralna šteta agresije koju je Srpska napredna stranka (SNS) objavila stranci koju ona predvodi”.

“Oni nisu aktivni u stranci od 5. aprila kada smo saopštili da nećemo učestvovati u formiranju gradske vlasti ni sa koalicijom Aleksandra Vučića, ni sa koalicijom Dragana Đilasa”, rekla je Đurđević Stamenkovski za današnje Večernje novosti.

Prema njenim rečima, posao u ime tih članova odradio je “propagandni štab Srpske napredne stranke”.

“Rukopis prepoznajemo, baš kao i nameru da pokrenu mašineriju sada kada podrška Zavetnicima ubrzano raste. Svaki lanac ima svoje slabije karike, a nekada je bolje da otpadnu nego da korodiraju”, kazala je Đurđević Stamenkovski.

Poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, kao i četvoro odbornika u Skupštinama Beograda, Rakovice i Palilule, napustili su Zavetnike u ponedeljak, uz obrazloženje da se “protive političkim kalkulacijama u borbi za očuvanje srpskih nacionalnih interesima i da se ograđuju od zajedničkih proglasa sa onima koji su dokazali da nisu na strani srpskog naroda”.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x