Đilas: Imamo mafiju u vrhu države, Hrkalovićeva bila emotivni partner Stefanovića

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto; BetaPhoto/Miloš Miškov
Podelite vest

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas ocenio je da u Srbiji postoji “mafija u vrhu države”.

On je u Utisku nedelje na TV Nova S rekao da je bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović bila emotivni partner nekadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, preneo je portal Nova.rs.

Đilas je, govoreći o njihovim međusobnim optužbama, rekao da ni producent u Holivudu ne bi mogao da poveruje kada bi pročitao scenario u kojem bi, kako je ukazao, napisali sve ovo što nam se dešava.

“Ona (Hrkalovićeva), koja je bila drugi čovek srpske policije, brani se tako što napada prvog čoveka srpske policije sa kojim je bila emotivni partner jedan deo svog života, da je on taj koji je njoj naređivao i koji je bio sa (Veljkom) Belivukom i svima njima”, rekao je Đilas

Prema njegovim rečima, onda Stefanović kaže “da nije on nego je ona”.

“A onda nekadašnji prvi čovek kaže nije on, nego ona i optuži Aleksandra Papića, najbližeg prijatelja i poslovnog partnera i u čijoj kući živi on, njegova majka i porodica”, rekao je Đilas.

Naveo je i da se onda u celoj priči pojavljuje advokat i funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović.

“Kada mislite da je sve završeno, pojavi se advokat Đukanović, ujedno i predsednik Odbora Skupštine Srbije za pravosuđe, koji brani Hrkalovićevu i Predraga Koluviju, te priča kako Stefanović nema diplomu, što mi pričamo vec pet godina”, rekao je Đilas.

On je ocenio “da imamo mafiju u vrhu države”. “Da li imamo mafiju u vrhu države? Apsolutno da, pogledajte šta se dešava”, dodao je on.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x