Devojčicama u Zrenjaninu dele letke neprikladne sadržine, policija reagovala

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić/MO
Podelite vest

Policijska uprava Zrenjanina reagovala je pošto je javnost uznemirena navodima da nepoznati muškarac deli devojčicama letke neprikladne sadržine, piše Danas.

Kako je Danasu potvrđeno, policiju je obavestio otac jedne tinejdžerke da su njoj i njenoj durgarici dati u ruke leci. Policija je navela da su reagovali povodom prijave.

“Policijska uprava Zrenjanin je odmah po prijavi oca da je njegovoj 16-godišnjoj kćerki i njenoj drugarici lice azijskog porekla ponudilo letak sa neprikladnim sadržajem, obavestila Osnovno javno tužilašto po čijem nalogu preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti”, rečeno je Danasu.

O tome da se nešto neobično dešava na ulicama Zrenjanina na društvenim mrežama počeli su da pišu roditelji tinejdžerki a jednu poruku redakciji poslala je čitateljka Danasa, u kojoj upozorava da se devojčicama deli letak gde se one pozivaju na brzu zaradu od 100 dolara na sat.

Prema nezvaničnim saznanjima Danasa, tinejdžerke su roditeljima prijavile da starija muška osoba u centru grada deli devojčicama letak u kome ih poziva da se jave na navedeni broj telefona i brzo zarade 100 dolara na sat, i da tako mogu da zarade za nov telefon ili skupu torbu.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x