Danas prijatno i sunčano, temperatura do 27°C

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija vesti
Podelite vest

U četvrtak, 29. juna, malo toplije uz prijatnu temperaturu i duže sunčane periode sa slabim dnevnim razvojem oblaka.

Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale.

Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 23°C do 27°C.

U petak sunčano i još toplije, blizu 30°C u većini predela. U subotu pretežno sunčano i toplo u prvom delu dana, a popodne jači razvoj oblačnosti sa pojavom lokalnih pljuskova, najpre na zapadu i severu Srbije. U nedelju malo svežije i prijatnije vreme uz prolaznu kišu koja odlazi ka jugu.

Beograd: U četvrtak malo toplije uz prijatnu temperaturu i duže sunčane periode sa slabim dnevnim razvojem oblaka. U petak sunčano i još toplije, blizu 30°C. U subotu toplo, ali popodne i krajem dana sa lokalnim pljuskovima. U nedelju malo svežije i prijatnije vreme.

Novi Sad: U četvrtak malo toplije uz prijatnu temperaturu i duže sunčane periode. U petak sunčano i još toplije. U subotu toplo, ali popodne i krajem dana sa lokalnim pljuskovima. U nedelju malo svežije i prijatnije vreme..

Niš: U četvrtak malo toplije uz prijatnu temperaturu sa sunčanim intervalima. U petak sunčano i toplije, blizu30°C. U subotu vrlo toplo, do 33°C, ali krajem dana sa lokalnim pljuskovima. U nedelju malo svežije sa prolaznom kišom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x