Danas oblačno sa kratkotrajnom kišom

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U subotu, 4. marta,  na severu pretežno suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima u Vojvodini. U ostalim krajevima preovlađujuće oblačno sa moguće vrlo malo kratkotrajne kiše ponegde, ali većinom suvo.

Samo će na krajnjem jugu Srbije padati kiša veći deo dana. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju.

Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 5°C, a maksimalna od 9°C do 12°C. Uveče suvo.

U nedelju par stepeni niža temperatura u odnosu na subotu sa kratkotrajnom kišom pre podne u zapadnim i jugozapadnim predelima, a na planinama sa slabim snegom.

Popodne svugde suvo.

U ponedeljak i utorak toplije vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u Vojvodini.

Beograd: U subotu oblačno i veći deo dana suvo uz malo veću temperaturu nego u petak. U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i par stepeni niža temperatura nego u subotu. U ponedeljak i utorak toplije, a u sredu kiša.

Novi Sad: U subotu i nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U ponedeljak toplije uz naoblačenje sa kratkotrajnom kišom popodne. U utorak još toplije.

Niš: U subotu i nedelju promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. U ponedeljak i utorak znatno toplije sa sunčanim periodima.

Foto: Srbija Vesti

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x