Danas malo toplije, u većini Srbije sunčano

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Srbija Vesti
Podelite vest

U utorak, 14. novembra,  toplije i pretežno suvo sa sunčanim periodima, a samo je po Vojvodini moguća poneka kap kiše tokom dana uz promenljivu oblačnost.

Ipak, uveče naoblačenje na severu Vojvodine donosi umerenu kišu koja se u noći u noći ka sredi premešta ka jugu. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 9°C, a maksimalna od 15°C do 19°C.

U sredu malo hladnije uz naoblačenje sa kišom koje zahvata sve predele. Kišna zona se brzo premešta ka jugoistoku Srbije i na severu dolazi do prestanka padavina uz delimično razvedravanje sredinom dana. Kiša prestaje uveče i na jugu.

U četvrtak prohladno sa sunčanim periodim.

U petak novo naoblačenje sa kišom, a u subotu zahlađenje i sneg u planinama iznad 1000 mnv.

Beograd: U utorak toplije i pretežno suvo sa sunčanim periodima. U sredu malo hladnije sa kišom u prvom delu dana. U četvrtak suvo sa sunčanim periodima. U petak novo naoblačenje sa kišom popodne, a u subotu znatno hladnije sa kišom.

Novi Sad: U utorak toplije i pretežno suvo sa sunčanim periodima, a uveče naoblačenje sa kišom u noći ka sredi. U sredu malo hladnije sa kišom ujutru, a popodne suvo. U četvrtak suvo sa sunčanim periodima. U petak novo naoblačenje sa kišom, a u subotu znatno hladnije sa kišom.

Niš: U utorak toplije i pretežno suvo sa sunčanim periodima. U sredu malo hladnije sa kišom. U četvrtak suvo sa sunčanim periodima. U petak novo naoblačenje sa kišom popodne, a u subotu znatno hladnije sa kišom.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x