Blok oko Dveri predstavio listu za beogradske izbore

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
Boško Obradović, Foto: BetaPhoto/Miloš Miškov/EV

Stranke i grupe gradjana okupljene oko pokreta Dveri predstavile su danas listu za predstojeće izbore u Beogradu pod nazivom Beogradski blok.

Navodeći da je to još jedan korak u “objedinjavanju patriota” u Srbiji, lider Dveri Boško Obradović kazao je da se devet različitih političkih organizacija i grupa gradjana udružilo kako bi “zaustavili” zamenika gradonačelnika Gorana Vesića u “uništavanju Beograda u urbanističkom, kulturno-istorijskom i ekološkom smislu”.

“Ovo je koliko je meni poznato, prvo objavljivanje liste za beogradske izbore 3. aprila što govori o našoj spremnosti da se najbolje pripremimo za izbore. Na listi ima doktora nauka i seoskih domaćina, predstavnika gradskih i prigradskih opština koji su rešeni da zaustave Vesićev zločinački poduhvat”, kazao je Obradović.

Ocenio je da Beogradski blok sa kako je rekao, drugim opozicionim kolegama, može 3. aprila uveče da odnese prvu pobedu nad vlašću Aleksandra Vučića i “oslobodi Beograd od Siniše Malog i Gorana Vesića”.

“Ovo je važan trenutak za Beograd jer ako patriotski blok bude nosilac buduće vlasti u gradu to će značiti da će porodica doći na prvo mesto, da će Grad pružiti podršku domaćim preduzetnicima i frilenserima, da će jasno biti izražen ekološki patriotizam zaštita životne sredine i da će Beograd iznova biti prestonica svih Srba sveta”, rekao je lider Dveri.

Kako je najavljeno, blok oko pokreta Dveri izaći će na beogradske izbore pod sloganom “Novi ljudi za Beograd po meri čoveka i porodice“.

Medju ključnim tačkama programa Beogradskog bloka su zaštita vodoizvorišta na Makišu i u Surčinu, vraćanje sistema BusPlus Gradskom saobraćajnom preduzeću, sprečavanje uništavanja Košutnjaka i zabrana gradnje na postojećim zelenim površinama uz uvodjenje “zelenog” gradskog menadžera zaduženog za zaštitu životne sredine.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Tagovi

Povezane vesti:

Претплати се
Обавести о
guest
0 Коментари
Уграђене повратне информације
Погледај све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо ваше мишљење, молимо вас да пошаљете коментар.x