Bir fest u Beogradu od 20. do 23 juna, nastupa više od 30 izvođača

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Printscreen belgradebeerfest.com
Podelite vest

Beogradski muzički festival “Bir fest” (Beer fest) trajaće od 20. do 23. juna na Ušću, a više od 30 izvođača nastupaće na tri bine, saopštili su organizatori.

Na konferenciji za novinare rečeno je da će na ovogodišnjem festivalu nastupiti: Električni orgazam, Jarboli, Osvajači, Ju grupa, Galija, Goblini, Let 3, Dubioza kolektiv, SARS, Beogradski sindikat, Kerber, Neverne bebe, kao i drugi izvođači.

Član Beogradskog sindikata Ognjen Janković kazao je da ta muzička grupa slavi ove godine 25 godina postojanja i da će taj jubilej obeležiti nastupom na Bir festu.

On je dodao da je povodom četvrt veka postojanja raspisan konkurs za tekstopisce i da će oni čiji stihovi budu najbolji, dobiti nagrade i upoznati članove Beogradskog sindikata.

Živorad Jelić iz Ju grupe je govorio o saradnji sa bendom Osvajači i kazao da “jedva čeka da izvede novu pesmu pred publikom koja je na Bir festu ‘uvek brojna'”.

Bir fest se održava 21. put, a cene ulaznica su od 690 do 5.999 dinara.

Institut za transfuziju krvi najavio je ranije da će građani Beograda, koji do 18. juna dobrovoljno daju krv, dobiti paket ulaznica za taj muzički festival.

 

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x